MG Environment MG ECO DESIGN srl.
Str. Nicole G. Caranfil 32 , Bl. 1B , Sc.B, Et. 2, Ap. 19 ,
Sector 1 – Bucuresti
Tel. : +40 311 076 599 Fax : + 40 372 873 504 Mobil : +40 721 266 677
StreetPrintmaking asphalt beautiful

1. StreetPrint foloseste asfaltul ca baza , suprafata care suporta cel mai bine deplasarile datorate schimbarilor de teperatura extreme si rezista cel mai bine la eroziunile si deprecierile prezentate de celelalte sisteme de pavare

2. StreetPrint poate fi instalat foarte rapid ( pana la 1500 mp / zi ) cu o intrerupere relativ scurta a traficului si precinta costuri reduse in comparatie cu celelalte alternative de pavare

3. StreetPrint prezinta un sistem special de suprafata - StreetBond care fortifica suprafata de contact si in special pentru StreetPrint , ofera avantajul de a putea fi renovat in viitor , rapid si foarte economic , in cazul in care este nevoie .

4. Franarile , accelerarile si conducerea autovehiculelor nu vor deplasa nici rupe suprafetele acoperite cu StreetPrint , asa cum , de obicei se inatmpla cu suprafetele pavate cu pavele sau alte tipuri de pavaje . In cazul reparatiilor subterane , StreetPrint este foarte usor de reconstituit , fara a prezenta diferente de tonalitati.

 

MG Ecodesign


PAVAJE CONTINUE DECORATIVE

Asfalt , amestecuri bituminoase inprimate , reparatii stradale , amenajari stradale urbanistice si rezidentiale , pavaje decorative , asfalt decorativ cu gama larga de aplicatii si ampla varietate de modele si culori .

Pavajul continuu asfaltic StreetPrint , este un proces patentat si instalat de catre firma noastra , MG ECO DESIGN srl , reprezentanta in Romania , sub licenta :

INTEGRETED PAVING CONCEPTS INC. – StreetPrint
102-17957 55th AVENUE PMB 48, 936 Peace Portal Drive
Sourrey , BC V3S 6C4 BLAINE , WA 98230-4040
CANADA USA
Adresa web : www.streetprint.com

Se aplica sub forma unuí strat superficial intaritor si colorat , folosind produse preparate si precombinate din fabrica .

In continuare , se realizeaza imprimarea de texturi cu ajutorul unor sabloane disponibile in diverse modele si forme cat si cu sabloane realizate in functie de preferintele clientilor : marcaje , logo-uri personalizate , desene , texte , etc.

Sub forma de texturi si modele agradabile , se obtin desene atractive , capabile sa inlocuiasca pavajele conventionale , oferind numeroase avataje , atat tehnice cat si economice .

Atat gama de modele cat si paleta de culori disponibile , sant prezentate in cataloagele pe care firma noastra le ofera clientilor .

Principalele avantaje oferite de pavajul continu cu asfalt imprimat sant atat durabilitatea , inalta rezistenta la intemperii si schimbari climatice cat si costurile reduse de intretinere .

Aceasta tehnica permite specialistior din constructii , arhitectilor si specialistilor in decoratiuni , incorporarea unuí nou concept in peisajele urbane , atat rustice cat si moderne , petru urbanizari , alei , parcuri , piete , cai pietonale , zone recreative , zone recreative , etc.

 

StreetPrint este cel mai avansat sistem de pavare decorativa aplicat in ultimii 30 de ani . Ofera clientilor un produs de o inalta calitate decorativa , la care se adauga beneficiul unei suprafete continue , ceea ce inpiedica aparitia ierbii la inbinari si previne deplasarile produse de schimbarile extreme de temperatura si de circulatia autovehiculelor si a bicicletelor.

Pavajul continuu cu asfalt imprimat este un pavaj realizat “en situ” . Plecand de la aplicarea unuí strat superficial de asfalt cald , obtinem o acoperire continua rezistenta , de durata si colorata in functie de preferinte clientilor.

  Prezentare     Descriere produs      Date tehnice      Instalare     Contact     Aplicatii Copyright 2005 MG Ecodesign